Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Мис България 2014 на сафари в Дубай

отпечатай новината

16.02.2015 12:12 | Видян 1651 пъти

Мис България 2014 на сафари в Дубай

Сафари сред пясъците на Дубай си подари за рождения ден Мис България 2014 Симона Евгениева. С нейната сестра близначка Даяна чукнаха 20 още в навечерието на Коледа, но арабското си приключение планираха за края на януари. „До къмпинга за туристи в сърцето на пустинята стигнахме група от пет джипа, които караха екстремно по ръба на дюните и падна голямо викане – на моменти си мислех, че ще се обърнем!”, разказа за „Монитор” хубавицата.

„Зад нас стоеше двойка индийци, прехвърлили 50-те. Те все едно бяха на влакче на ужасите. Сприятелихме се и на прощаване жената ми отсипа от техните стърготини – дървени, с вкус на мента. Смучат се и после се изплюват. Това е и единственият сувенир, който взех от там”, обяснява студентката по стопанско управление. Във въпросния къмпинг тя пила кокосово мляко директно от ореха и се отвратила. Неприязън изпитала и към десетките сергии с джунджурии, както и към аниматорите със светещи костюми, които й напомнили за главната улица на Китен в разгара на лятото.

„Успях обаче да изрисувам ръцете си с йероглифи до лактите. Това е обичай, който се прилага на арабките, преди да се омъжат”, издава Евгениева. В навечерието на Свети Валентин тя била в Сърбия, но не за да полее празника с любим мъж, а за да почерпи бизнес ноу-хау от местни животновъди.

От година Симона отглежда телета с помощта на съдружник в монтанското село Габровница. Амбицията й е да отвори своя ферма и вече е кандидатствала по две програми за подпомагане на млади фермери. „В Сърбия бях на нещо като лекции. Срещнах се с хора, които се занимават със същия бизнес, обменяхме опит. Беше си работен ден, не усетих празника”, откровена е Симона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !