Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Папараци сгащиха Алисия с новия!

отпечатай новината

06.03.2015 10:13 | Видян 4830 пъти | Гласували 1

Папараци сгащиха Алисия с новия!

Ексклузивно папарашко фото на Алисия изпрати анонимен читател на HotArena. На снимката ясно се вижда как фолк певицата слиза от супер тузарски джип, пред вратата на който я чака кошница, пълна с цветя. Букетът от рози и орхидеи най-вероятно е подарък покрай рождения ден на изпълнителката, който беше на 1 март.

Автомобилът обаче е по-интересен тук - той никак не е случаен! Това е G-класата на Mercedes Benz, със затъмнени стъкла, или т.нар. мутренски джип. У нас с подобни автомобили движат само босове от ъндърграунда и мастити олигарси.

Кой вози Алисия в черния джип, не се вижда, но въпросният определено знае как да глези певицата.Скъпарското возило автоматично отхвърля вероятността обожателят да е плейбоят от Стара Загора Петър Генчев, за когото писахме наскоро. Макар Генчев да е сред най-богатите ергени в Града на липите, мутренският джип не е негов.

Със сигурност не е и на Ники Михайлов, който въпреки голямата бройка коли в автопарка си, не може да си позволи този тип Мерцедес. Така въпросът за самоличността на новия до Алисия остава отворен. Тръгнем ли по следите на джипа обаче, рано или късно ще стигнем до мистериозния баровец.
Снимка: hotarena

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !