Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Николета разлая кучките с поредната „мъдрост”

отпечатай новината

06.03.2015 17:24 | Видян 6317 пъти | Гласували 1

Николета разлая кучките с поредната „мъдрост”

Николета Лозанова обича да демонстрира високото си самочувствие, но го прави най-вече в социалните мрежи. Причината рядко да дава интервюта и да чете дословно оскъдните си реплики в предаването „Папараци”, вероятно се дължи на не особено високата ѝ интелигентност, пише bgreality.bg. Все пак малкото пъти, в които тя е упражнявала свободата на словото, от устата ѝ излизат какви ли не „мъдри мисли”.

Поредният бисер брюнетката роди преди часове, опитвайки се да всее страх в конкуренцията и „жертвите” на клюкарското си издание, в което свободните анализи и интерпретации са на почит. Звездата качи селфи с акцент върху тунингования ѝ бюст, с надпис: „Когато вълчицата минава, кучките могат само да лаят”.  

Как ѝ хрумна на Лозанова да се сравнява с вълчица, за нас и феновете остава загадка, но пък както вече казахме, повечето ѝ мисли са лишени от дълбок смисъл и провокират най-вече недоумение и присмех. Убедете се сами в следните топ бисери на Лозанова, извадени от нейни интервюта и статуси в мрежата:

„Само след няколко дни ще пренапиша историята на родния шоубизнес…”

„Не ме влече да съм известна на всяка цена, просто ме възбужда неизвестното”

„Жабки, не се мислете за лебеди! Моля ви, не превръщайте конкурса в блато. Когато визията ви не е силният ви коз, търсете просперитет чрез други формати”

„Обожавам, когато ме лигавят… Лигличка номер 1 съм!“

„Поверително от NL" е с изцяло авторска концепция и е специално изработено за нея. Колкото до предаването, същата тематика съм я гледала и в други".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !