Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Нана: Как е възможно да се лъже с чесън за рака?!

отпечатай новината

12.03.2015 09:29 | Видян 2511 пъти

Нана: Как е възможно да се лъже с чесън за рака?!

Наташа Вълкова, която произвежда препарат с чесън за борба с рака, бе разобличена. В студиото на Нова телевизия шефката на Отделението по химиотерапия в Националната онкологична болница в София проф. Галина Куртева разкри, че сиропът никога не е бил изпитван в лабораторията. "Абсурдно е да се говори, че този препарат, който може да се ползва по-скоро като дресинг за салата, действа на клетъчно ниво срещу туморите", категорична бе тя.

Телевизионната водеща Нана Гладуиш, която също бори страшната болест, изрига в ефир: "Как е възможно да се лъже така, как е възможно това да се рекламира?!". Нана разкри, че вече има случаи, при които жени с диагноза рак са се отказали от химиотерапия, повярвали на чесновия извлек на Наташа Вълкова. 

Измамницата с чесъна се включи от дома си в село Дебели Лаг, Пернишко, за да се оправдае за лъжата и да уточни, че всъщност добавката, която произвежда, никога не е минала клинични проучвания. Тя си позволи да намеси покойната доц. Валентина Цекова в обясненията си. "Като началник на онкологията в ИСУЛ, тя наблюдаваше извлека в продължение на една година", каза Вълкова.

"Подобно нещо тя никога не би направила, не злоупотребявайте с паметта й", призова проф. Куртева, а Нана директно уличи в лъжа пернишката "лечителка". Тв водещата напомни, че единственото доказано възможно лечение на раковите образувания е химиотерапията. "Има хора, които непрекъснато търсят и купуват някакви бъркочи, а не питат лекарите", отсече тя. В своя защита Наташа Вълкова призна, че все пак чесновият сироп не бивало да се ползва като самостоятелно лекарство срещу карциноми, а можел само да помогне на традиционните методи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !