4 признака, че имате проблем с алкохола

Чудя се колко от нас се притесняват за това колко са...

Принцеса Даяна би била „ужасена“ от...

Принц Хари разказва как принцеса Даяна би била „ужасена“...

Сашо Кадиев лъсна гол в ефир!

отпечатай новината

06.04.2015 11:27 | Видян 5200 пъти

Сашо Кадиев лъсна гол в ефир!

Водещият на "Преди обед" Сашо Кадиев лъсна гол в ефир. Дибидюсът на Александър беше малко камуфлажен все пак. Изскочи в студиото на живото предаване облечен в майо с телесен цвят и зелен лист на интимните си части.

Малко преди да се появи Кадиев, екранната му половинка Десислава Стоянова закри ужасена очите си с ръце с думите: "Някакъв гол човек влиза, не съм сигурна, че искам да го видя"!

Кадиев имитира голия Адам с листото върху гениталиите, за да отбележи началото на Страстната седмица. Мятайки се из студиото, той успя да откачи залепеното за майото листо, което предизвика смеха на гостите и на Деси, пише Всеки ден.

"Листото ми щръкна", уж проплака, но радостно Сашо Кадиев. Деси Стоянова пък му предаде послание от апаратната: "Държат да си го залепиш обратното". Вместо това актьорът отлепи напълно прикриващото пакета му листо и застана в профил, за да демонстрира релефа си.

Недей така, иди се облечи, харесваме те повече с дрехи. Сега ще се обади шефът на СЕМ Гого Лозанов, обърна се към него правещата се на строга Стоянова.

Сашо Кадиев миналата седмица обеща да води „Преди обед" чисто гол в понеделник, подкокоросан от журналистката Кристина Патрашкова, която бе гост-коментатор в предаването. Синът на Катето Евро изрази възхищението си от скандалното видео с американците, работили цял месец голи в офиса, което обиколи социалните мрежи.

„Ето така на хората им идват идеи, отпускат се, няма конфликти и си имат пълно доверие", замечта се да пренесе примера на компютърните специалисти от Калифорния у нас.

„Ами като си толкова голям революционер, хайде покажи как се води гол? Ще бъдеш иновативен и ще качиш рейтинга", предизвика го Патрашкова, а Сашо веднага се потупа по гърдите и обяви, че в понеделник ще се появи без дрехи в ефир.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !