Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Николета заработва като компаньонка в Монако

отпечатай новината

22.04.2015 13:59 | Видян 3265 пъти

Николета заработва като компаньонка в Монако

Плеймейтката Николета Лозанова е на романтична почивка с трима бизнесмени в Монако, твърди ПИК, позовавайки се на свои източници. Според запознати с битието на футболната съпруга единият от тримата богаташи, с които се забавлявала водещата на "Папараци", е от Стара Загора и е известен с прякора Свинаря. В града на липите той имал славата на милионер и е любимец на местните дами, въпреки че е чукнал 50-те и няма телосложение на атлет.

След като мълвата за рандевуто на Николета се разчу из средите в шоубизнеса в София, тръгнаха горещи слухове, че Николета била с тримата мъже с една цел - да си оправи финансовото състояние. В момента плеймейтката имала сериозни парични проблеми, след като Валери Божинов спрял да пълни портфейла й. Двамата са разделени от два месеца и той готви развод. Футболистът на "Тернана" обяви, че не иска да има нищо общо с майката на дъщеря си Никол и е твърдо решен да прекрати брака с нея. Още тогава една от версиите бе, че нападателят е зарязал Ни Ло заради изневяра. Заговори се, че щял да плаща издръжка само на щерка си, а за плеймейтката не искал и да чуе.
 
Николета обаче е намерила начин да се спаси. Според източниците ни бизнесмените плащали по 4000 лева на ден, за да си осигурят услугите на плеймейтката в Монако.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !