Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Галена стана шивачка на Холивуд

отпечатай новината

24.04.2015 18:00 | Видян 2538 пъти

Галена стана шивачка на Холивуд

Световноизвестната холивудска актриса София Вергара си е купила рокля от българската фолкпевица Галена. За това се похвали самата родна изпълнителка, която има собствена модна линия.

Вергара се появи с рокля на марката BEYOND Sofia по време на 50-ото издание на музикалните награди за кънтри в САЩ. Галена побърза да се похвали с успеха си на световна сцена, като не пропусна да благодари на стилистите си Борче Ристовки и Добромир Киряков.

Роклята на Вергара е черна, но има бляскави елементи по нея, които тя е допълнила с ослепителната си усмивка, пише България днес.

"Изключително щастлива съм да ви представя един от последните си проекти, който за мен е поредната сбъдната мечта, а именно да имам собствена модна колекция! G SPOT | GALENA for BEYOND е резултатът от взаимното ми сътрудничество с BEYOND Sofia.

Вдъхновението за тази колекция е моят личен стил, всяка от роклите, които ще видите, отразява и е изцяло подчинена на стила на Галена - елегантен, женствен, провокативен и дързък. Тъй като често получавам комплименти относно визията си, реших да предприема това начинание и да създам тази колекция, която да направи моя стил достъпен за всички млади момичета, които го харесват", добави щастливата Галена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !