Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Поли и Ненчо - оперетни звезди

отпечатай новината

08.05.2015 17:20 | Видян 1803 пъти

Поли и Ненчо - оперетни звезди

Премиерата на мюзикъла за деца и възрастни Грозното пате по едноименната приказка на великия  датски разказвач  Ханс Кристиян Андерсен, ще се случи след броени часове! На 9 и 10 май от 11:00ч. на сцената на Независим театър (бивш Модерен театър).

След невероятния успех на хитовия мюзикъл Аладин, творческия му екип се зае с прекрасната и нелека задача, да превърне друга, обичана от всички деца по света, приказка, в музикално-сценично вълшебство.

Чудната история на Грозното пате идва при своята публика на крилете на музиката, танците и думите, които карат мечтите да се превръщат в истини. На сцената излизат Грозното пате, Патка Сладка, Комшийка Червеношийка, Петел Будилник, Британските гъсоци Хю и Грант, Пуяк Надуяк, Квачка Късокрачка, Котка Кротка, Братчетата Мрън и Гладен съм и разбира се, много малки и красиви лебеди.

Либретото е дело на Иван Ангелов. Музиката – на Марио Балтаджиев, който е и продуцент на спектакъла. Режисьор на мюзикъла е Надя Асенова, хореограф – прима балерината Татяна Янева. Сценография и анимация – Кънчо Касабов.

Невероятните костюми са дело на Антония Попова. Цигулката Амати на световноизвестния български цигулар - Васко Василев, ще изсвири в  „Грозното пате“, една от вълнуващите музикални партии – Три минути до пролетта, изпята от Поли Генова.

Това невероятно изпълнение ще Ви развълнува и ще ви накара да заобичате истински Грозното пате.  Ще Ви се прииска да подкрепите различните и правото им на пълноценен и стойностен живот, каквото е и основното послание на спектакъла.

Ще откриете красотата като смисъл на живота, копнежът към свободата, любопитството към света, като мотив за усъвършенстване, стремежът към мечтите и полета на духа.

„Да си различен не е престъпление. Всеки е красив по своему и трябва да бъде приеман такъв, какъвто е. Всеки носи своя талант. Един ден грозното патенце до вас може да се окаже красив лебед.“ Това ни казват и изпяват от сцената невероятните: Поли Генова, Ненчо Балабанов, Денко Проданов, Цветелин Павлов, Яница Маслинкова, Марина Драгомирецкая, Камен Иванов и Атанас Чопов. Елате и се потопете в тази, спираща дъха, магия, забавлявайте се и ще се почувствате удовлетворени, заредени с положителни емоции и пречистени.




автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !