Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Божинов плакне очи по голи танцьорки

отпечатай новината

31.05.2015 07:33 | Видян 3227 пъти

Божинов плакне очи по голи танцьорки

Валери Божинов тръгна по стъпките на Николета Лозанова, като се впусна в нощния живот с пълна сила. Футболистът се появи на откриването на летния сезон в Слънчев бряг, където оплакна очи по топлес красавици и танцьорки на пилон. Еротичният пърформанс се случи в "Бедрум бийч". 

Звездата на националния отбор беше в изцяло мъжка компания, с което не успя да даде повод за слухове, че има ново гадже, пише Всеки ден. На сантиметри от него запиваше Красьо Черния, който се забелязваше ярко и благодарение на куп охранители. Гардовете около плевенския бизнесмен Георгиев бяха десетина. 

Другата футболна звезда, която изгря на купона, беше Даниел Боримиров - видимо забавляващ се с останалите. Всички гости на пукащото се по шевовете заведение преминаха по 150 метров червен килим. Въпреки че нямаше официален дрес код, партито премина под златна нишка. В благородния цвят бяха облечени всички танцьори и момичета от "Бедрум лейдис". Те се появиха на сцената под огромна златна рамка. 

3 момичета с гола гръд, 2 предизвикателни акробатки на пилон, едната от които е финалистката от "България търси талант" Мона Бойкова, приковаха вниманието на всички в клуба. 

Алкохолът беше в изобилие, като всички гости порядъчно се почерпиха. А тази вечер купонът продължава с втората част на откриването на сезона. Има специално шоу, наречено с провокативното заглавие "Фетиш найт", като купонджиите ще бъдат предизвикани от медицински сестри и палави гърли, предрешени в ученически униформи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !