Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Дения Пенчева провокира и запленява в новия си клип

отпечатай новината

05.11.2008 14:45 | Видян 4061 пъти | Гласували 1

Дения Пенчева провокира и запленява в новия си клип

Новата романтика в българския фолклор - Дения Пенчева, засне видео към хитовата песен „Стани, моме, да заиграш” /remix/ по аранжимент на Светослав Лобошки. Във видеореализацията младата певица провокира с нестандартна и много закачлива визия.

Фолклорната певица е и съавтор на сюжета, развит във видеото.
Историята разказва за детството на момичето, прекарано в родната къща, край семейното огнище и грижите на баба му.
После кадрите ни пренасят в настоящето, където малкото момиче е вече пораснало и се е превърнало в красива млада жена. Тя се връща в родната къща, където отново сяда край огнището заедно със своята баба. Възрастната жена разказва на внучката си легенда за един медальон – семейна реликва, който се предава от поколение на поколение.

„Обърнах специално внимание на всичко в този клип – до най-малкия детайл. И мисля, че си заслужаваше. Визиите, които сменям във видеото са внимателно подбрани. Различна съм и провокативна, което беше моя цел” – сподели очарователната Дения.

По време на снимките певицата сменя четири визии: модерна, етно, сюжетна и като част от танцова група. Всичките визии са по идея на самата Дения, дори костюмите на момичетата от фолклорната група „Мераклии”, които участват във видеото.

Главни действащи лица в клипа са бабата на Дения и нейната тригодишна братовчедка Виктория, която се превъплъщава в образа на Дения като дете. Участват и няколко бели зайчета и своенравен паток, който не спрял да бяга и да се крие по време на снимките.

Снимките за клипа били една чудесна сцена за изпълнителката да изяви своите актьорски заложби и наученото до момента в НБУ, където Дения  учи актьорско майсторство за музикален театър.

Режисьор на видеото е Ненчо Касъмов, оператор – Марин Карамфилов. За прическите се погрижи Стела, за грима - Мис Бони и Биляна, а стайлингът е изцяло на самата Дения Пенчева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !