Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Фенове оплюха испанския на Галена

отпечатай новината

26.06.2015 11:52 | Видян 1655 пъти

Фенове оплюха испанския на Галена

Галена сюрпризира и феновете си с дует. Фолкдивата кръстоса глас с Адриан Сина, по-известен на родните меломани като поп-хаус гуруто Акчент. Сингълът Te Quiero има потенциал на сто процентов летен хит, а от Roton, лейбълът отговорен за румънската денс инвазия в Европа, представят Галена като „една от най-успешните и горещи певици на Балканите".

Сингълът Te Quiero има потенциал на сто процентов летен хит, а от Roton, лейбълът отговорен за румънската денс инвазия в Европа, представят Галена като „една от най-успешните и горещи певици на Балканите".

Акчент пък благодари във Фейсбука лично за честта, която Галена му е оказала, включвайки се с чупка в кръста в проекта. В новия клубен химн той чурулика на английски, а темпераментния припев, поверен на нашенката, е на испански.

„Прилича повече на гръцки или турски, въобще не се разбира какво пее." и „Езиците са ти силната страна, но на един друг фронт.", са част от по-пиперливите коментари на феновете.

„Тя е невероятна, но той не струва.", отсича патриотично настроен меломан, а по-голямата част от последователите на Галена й свалят шапка за колаборацията и й пожелават, научи Blife.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !