Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Новото студио на Гала

отпечатай новината

01.09.2015 10:08 | Видян 3054 пъти

Новото студио на Гала

С чисто ново студио, направено в пищен ретро стил от Кремена Халваджиян, се изфука Гала в първото си предаване след ваканцията вчера. Водещата, опиянена от ефектния интериор, „разходи" гостите си през пиршество от старинни мебели, ефектни диванчета и дантели в избрания стил шаби шик, което означава „вехто, дрипа".

Бутиковият дом, в който Гала ще сръбва ободрителната напитка с гостите си в „На кафе" възкресява старият уют на романтиката, като съчетава старомодни вещи с ефектни мебели във викториански стил. Облечена в бяла рокля, блондинката се похвали със страхотен уютен хол, кухня, библиотека, веранда, че даже и двор с фенери и калдаръм. С грейнало лице, Гала представи цялата феерия от ретро мебели и изобилие на плюш, както и рафтове, пълни с безброй антикварни аксесоари.

„Помните ли всичките тия дантелки, кухня с прозорче от времето на нашите баби? Мечтала съм си да си имам такова. Може би някой ден ще имам собствено ранчо", замечта се блондинката. И разказа как артистичната Кремена се запалила по оригиналния стил. Тя открила в интернет две сестри от Тексас, които правели такъв интериор и ахнала при вида на ранчото им. Така стилистката решила да претвори студиото на Гала в ефектния романтичен стил.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !