Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Timo Maas в Ялта клуб този петък

отпечатай новината

12.11.2008 14:30 | Видян 1624 пъти | Гласували 2

Timo Maas в Ялта клуб този петък

Специален гост на THE MASTERS OF SOUND VOL. 2 на 14.11. (петък) е един от великите ди-джеи на всички времена – TIMO MAAS. Немският ди-джей със стил, който не подлежи на определение, вече предизвика фурор с първото си свирене преди години в YALTA CLUB като буквално не остави тълпата на мира нито за секунда чак до сутринта. Освен, че е сред ди-джеите с най-заета програма на света, TIMO MAAS е продуцент и ремиксатор легенда – не само като количество, счупвайки всички рекорди с 86 парчета издадени в период от една година, но и като качество. Албумите му Loud и Pictures са сред абсолютните класики на електронната музика, а сред артистите, които са гостували  парчета на TIMO MAAS са имена като Kelis, Neneh Cherry и Brian Molko от Placebo. По-актуален от всякога, TIMO MAAS идва зареден с много силни очаквания, заради предишното си парти в YALTA CLUB и най-важното с работни версии на чисто новите парчета за предстоящия си албум, които ще пусне в микса си на партито у нас.

Любопитна информация за TIMO MAAS: той е единственият ди-джей, който предпочете селото пред града – вместо в някоя от световните клубни столици, той се премести да живее в малкото немско селце Ауетал и твърди, че чистият планински въздух и тишината са точно това, от което един ди-джей има нужда, за да си почине след няколко обиколки на света. TIMO MAAS все така води всички останали и в една друга категория – той е най-пушещия ди-джей на света – със средно 18 цигари изпушени зад пулта по време на всеки сет. За щастие на феновете му едната заета с цигара ръка не пречи на микса му.

През ноември THE MASTERS OF SOUND VOL. 2 продължава с бащите на френч хауса CASSIUS на 21 (петък) и младата надежда на ню-йоркската хаус сцена EXACTA на 22 (събота).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !