Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

N.O.H.A. идват след една седмица

отпечатай новината

14.11.2008 15:15 | Видян 1798 пъти | Гласували 2

N.O.H.A. идват след една седмица

Само седмица остава до дългоочакваното посещение на Noise of Human Art (N.O.H.A.) в България - групата, която зареждаше с пълна сила денсингите през летните месеци с хита си ”Tu cafe”.

За радост на българските фенове, лайв изпълнението на космополитната банда ще се състои на 22 ноември 2008 г. в Парти център 4 КМ.  Компания на терена ще им правят руските братушки от Kompott и „машинистът” на balkanXpress –  Коста  Костов.

Хедлайнерите на събитието са известни с пословичното си експериментиране и смесване на брейкбийтс, дръмендбейс, електрик джаз, поп и какво ли още не.

Тази седмица организаторите на първия TEREN разкриха и българските участници, които ще се погрижат за близо 7 часовия музикален спринт.

Партито ще започне в 22:30 часа на 22.11, за да приключи в ранното неделно утро на 23 ноември.

Напълно в духа на космополитните гости, и българското участие преминава отвъд строго опредените граници на конкретен музикален стил.

В едната от отворените 2 зали на Парти център 4 КМ, терена ще открие DJ Dickie, който малко по-късно ще се радва на  свежите дръм ритми от конгите на Tulpa и Oxydant. Доста интригуваща се очартава и появата в компанията на саксофониста Цветан Чобанов – Cheeba от ъндърграунд формацията RootSoljah.

Така сформираната четворка ще залита по миксове от електроник, фънки брейк бийт, прогресив, но няма да липсват и дъб и реге елементи. 

В другата зала на клуба пък ще се развихрят две истински диванета, сформиращи Bulgar-Bulgar (DJ Phoenix и небезизвестният бийтбоксър Skiller), които с гордост заявяват: “Bulgar-Bulgar е музикално-кулинарен експеримент, чиято задача е да сготви питателна и люта храна за душата, използвайки (аудио) продукти и подправки от целия Балкански Полуостров.
Българските изпълнители са подбрани така, че да отговарят стилово на музиката, въплътила се в ТЕРЕН#1 – крещящ дръмендбейс, съчетан с топли балкански мотиви.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !