Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Род Стюарт пя за принц Чарлз

отпечатай новината

17.11.2008 09:27 | Видян 1855 пъти

Род Стюарт пя за принц Чарлз

Британският рок музикант Род Стюарт бе една от звездите на празненство за 60-я рожден ден на британския престолонаследник принц Чарлз в събота, предаде Асошиейтед прес.

Изпълненията на Стюарт бяха на празненство, организирано от съпругата на Чарлз - Камила в имението им Хайгроув в Югозападна Англия.

Това бе третото отбелязване за една седмица на годишнината на принца, която беше в петък, припомня Асошиейтед прес. В четвъртък кралица Елизабет Втора даде пищна вечеря в Бъкингамския дворец.

В петък Чарлз бе почетен с 41 топовни салюта в лондонския Хайд парк и с празненство с младежи, участващи в програма, спонсорирана от неговата благотворителна организация.

Сред първите гости в Хайгроув беше 53-годишният комик Роуан Аткинсън (Мистър Бийн). Сред присъстващите бяха още актрисите Джуди Денч и Джоана Лъмли, както и бившият съпруг на Камила - армейският офицер Андрю Паркър Боулс.

Синовете на Чарлз - Уилям и Хари пренощуваха в имението Хайгроув. На празненството в събота присъстваха и приятелките на двамата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !