Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Преслава: Влюбена съм в Гъмов!

отпечатай новината

12.10.2015 15:48 | Видян 2352 пъти

Преслава: Влюбена съм в Гъмов!

Макар че излезе преди повече от седмица от шоуто „ВИП Брадър“, Преслава продължава да е сред най-канените гости в различни тв предавания, за да коментира престоя си в Къщата. Поредното ѝ гостуване бе в предаването „Комбина“ по НОВА ТВ, където попфолк иконата коментира насилието, личния си живот, дружбата си с Галена и останалите участници във формата.

Звездата сподели, че не толерира насилието и страни от конфликти, но призна, че е „дървен философ“.

„Аз съм последният човек, който ще разбере, ако в заведението, където пея, има инцидент. Пък и не обичам особено да се замесвам в каквито и да е скандали“, категорична бе брюнетката.

След това добави, че за нея колежката ѝ Луна има някаква стратегия, защото не може да бъде толкова странна, но пък не би гласувала за нея на предстоящите избори.

Що се касае до дружбата ѝ с актьора Станимир Гъмов, Преси възкликна: „Ама аз съм влюбена в него!“. Уви, новина нямаше, защото певицата поясни, че просто се е пошегувала и думите ѝ не трябва да бъдат вземани насериозно, тъй като той си има приятелка. Ако ситуацията обаче беше по-различна, звездата добави, че би могла лесно да се влюби в човек като него, тъй като той бил много лесен за комуникация и много забавен.

Разбира се, разговорът се завъртя и покрай потенциалния ѝ флирт с ММА-боеца Деян, ала Преслава бе категорична, че двамата просто са си допаднали като хора и той не е подавал никакви сигнали към която и да е жена в Къщата.

Фолк иконата издаде, че не ѝ е много лесно да си намери мъж, но не се оплаква, защото обичала работата си. Преслава разкри, че лесно се отегчава и затова връзките ѝ не издържат повече от 3 години и половина.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !