Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Преслава топи Бирмата в полицията

отпечатай новината

22.10.2015 12:09 | Видян 2226 пъти

Преслава топи Бирмата в полицията

Преслава има намерение да потърси съдействие от полицията, тъй като е била подложена на денонощен тормоз от бившия си любовник Георги Станоев - бирмата. През двете седмици, в коието бе извън Къщата на "ВИП Брадър", звездата регистрирала на мобилния си телефон почти 250 неприети повиквания от 25-годишния баровец и една камара съобщения.
 
Веднага щом напуснала Къщата на ВИП Брадър, на входа я чакала колата на Георги Станоев с охраната му. Ще не ще, певицата влязла в автомобила, а Бирмата веднага й поискал обяснение относно слуховете, че е имала връзка с Богданов, пише „Уикенд“. А през двете седмици, в коието бе извън Къщата на "ВИП Брадър", звездата регистрирала на мобилния си телефон почти 250 неприети повиквания от 25-годишния баровец и една камара съобщения.

Колкото и да го уверявала Преслава, че Богданов лъже, Станоев така и не се вързал на думите й. През следващите дни тормозът продължил. На 16 октомври, петък, пайнерката изнесе концерт в Германия, а при завръщането от летището до апартамента й за колата й било залепено „ремарке”, изпратено от Бирмата.

Болезнено ревнивият бизнесмен заръчал на хората си да са денонощно по петите й, като подозирал, че тя ще си уреди среща с Пламен. Отделно, Георги „подпалил” телефона на бившата си изгора. Започнал да й звъни на всеки кръгъл час, за да я проверява къде е и с кой е. Накрая Преслава се видяла принудена да се свърже с полицията заради денонощния тормоз.

Сега певицата е в Къщата на ВИП Брадър, където е защитена, но щом излезе, терорът ще започне отново. Затова добричлийката е решена да изисква ограничителна заповед срещу Бирмата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !