Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Кичка съди Гъмов!

отпечатай новината

24.10.2015 13:29 | Видян 2038 пъти | Гласували 1

Кичка съди Гъмов!

Кичка Бодурова е решила да съди своя ВИП съквартирант Станимир Гъмов, защото й казал няколко пъти, че прилича на баба.

Двамата заформиха новия и пореден скандал в Къщата. Според някои, Кичка само си лае и няма да стигне до съд. Те са на това мнение, заащото тя не е първата от съквартирнтите, които се заканваше със съд.

Наскоро Луна обяви, че ще съди Здравко, а Моника Валериева се закани, че ще застане лице в лице с Люси в съдебната зала заради твърденията му, че е труженичка на любовта. Никоя от двете още не е подала иск и затова сигурно и Кичка само се прави на интересна в ефир.

С противоположно мнение са познатите на Кичка, според които тя ще защитава името и правата си докрай. Тя може да се откаже от намерението само ако излезе от Къщата като победител, пише „Телеграф“.

Всъщност, прякорът на Кичка – Баба Кица, тръгна от Здравко от „Ритон“. Естрадните величия обаче с епомириха след последните елиминации и сега Гъмов е наред да жегва Бодурова не тема възраст. Той стигна и по-далеч като постави под въпрос музикалните й заложби, което съвсем я изкара извън кожата й.

Станимир Гъмов е главен герой и в друга сюжетна линия, с която продуцентите на „ВИП Брадър“ се стремят да помпат рейтинг. Снощи видяхме пореден епизод от флирта му с Преслава, като той й кавалерства на вечеря.

Фолк певицата прие със смесени чувства поведението на актьора и се съмнява в това, което изпитва към него. При излизането си от Къщата тя бе споменала пред Гала в „На кафе“, че иска гадже с чувството за хумор на Гъмов, но такъв все още не се е появил на хоризонта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !