Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

ЗАПОЧВАТ СНИМКИТЕ НА НАЙ-НОВИЯ ФИЛМ НА MARVEL

отпечатай новината

01.12.2015 13:11 | Видян 1577 пъти

ЗАПОЧВАТ СНИМКИТЕ НА НАЙ-НОВИЯ ФИЛМ НА MARVEL

Марвел обяви старта на снимките на DOCTOR STRANGE с участието на Бенедикт Къмбърбач („Игра на кодове“, „Стар Трек: Пропадане в мрака“), Рейчъл Макадамс („Обратен гард“), Майкъл Щулбарг („Стив Джобс“), Мадс Микелсен („Казино Роял“), Чуетел Еджиофор („12 години робство”) и носителката на „Оскар“ Тилда Суинтън („Майкъл Клейтън“, „Тотал щета“). Филмът, който излиза в България заедно със световната премиера на 4 ноември, е с режисьор Скот Дериксън („Дяволът в Емили Роуз“ и „Греховен“). DOCTOR STRANGE ще бъде сниман на локации в Лондон, Ню Йорк, Хонконг и Катманду, Непал.
DOCTOR STRANGE проследява историята на неврохирурга д-р Стефан Стрейндж, който – след ужасяваща автомобилна катастрофа – открива тайнствения свят на магията и паралелните измерения. Това е следващият филм от третия етап на Киновселената на Марвел. Целта на Етап 3 – в рамките на четири години и девет филма – е да представи на публиката нови герои и да продължи приключенията на любимците на феновете.

Базиран на героя от комиксите на Марвел, който се появява за първи път в “Strange Tales”, бр. 110, издаден през юли, 1963, DOCTOR STRANGE продължава линията на епични киноприключения, сред които „Железният човек“, „Железният човек 2“, „Тор“, „Капитан Америка: Първият отмъстител“, „Отмъстителите“, „Железният човек 3“, „Тор: Светът на мрака“, „Завръщането на първия отмъстител“, „Пазители на галактиката“, „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, „Ант-мен“ и предстоящите „Първият отмъстител: Войната на героите“ (29 април 2016), „Пазители на галактиката 2“ (5 май 2017) и „Тор: Рагнарок” (3 ноември 2017).
Продуцент на DOCTOR STRANGE е Кевин Файги, а Луис Д‘Еспозито, Виктория Алонсо Чарлс Нюърт, Стефан Брусард и Стан Лий са изпълнителни продуценти.
DOCTOR STRANGE е в кината от 4 ноември 2016 на 3D и IMAX 3D.

Тази година Марвел продължи безпрецедентния си успех с „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, който отбеляза втория най-силен отварящ уикенд с бокс офис от 191.3 милиона щ.д. Филмът стартира на първо място във всяка страна, в която е прожектиран, с международен бокс офис от 1.4 милиарда щ.д.  През юли дебютира „Ант-мен”, който до момента е натрупал 518 милиона щ.д. в цял свят.
През 2014 „Пазители на галактиката“ спечели брутни 772.8 милиона щ.д. в световен мащаб, а „Завръщането на първия отмъстител“ – повече от 711 милиона щ.д. През 2013 Марвел продуцира мега хитовете „Тор: Светът на мрака“ и „Железния човек 3“ с приходи от съответно 644 милиона щ.д. и 1.2 милиарда щ.д. в световен мащаб. През 2012 „Отмъстителите“ постави рекорд за всички времена с бокс офис от тридневния отварящ уикенд в САЩ  в размер на 207.4 милкиона щ.д. Брутната печалба на филма достигна над 1.5 милиона щ.д. по света, превръщайки се в най-печелившия филм на Дисни в САЩ и по света за всички времена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !