Джими Картър на 100 години

39-ият президент на САЩ Джими Картър навърши 100 години....

В. Златев на 25 г. Бг Петролна...

Валентин Златев направи една от редките си публични...

Ким Кардашиян си хапва собствената плацента

отпечатай новината

17.12.2015 10:37 | Видян 1581 пъти

Ким Кардашиян си хапва собствената плацента

Ким Кардашиян намира начин да извлече полза от всяка ситуация. Буквално. Последното й хрумване е да направи хапчета от плацентата на последното си бебе – Сейнт, които да пие.За идеята се похвали самата риалити звезда. Според нея, хапчетата ще й помогнат да се справи със следродилната депресия.

Всъщност Ким направила същото след раждането и на първото си дете – момиченцето Норт, и била много доволна от резултатите. „Всъщност не съм чак такъв човек и не съм от тези, които някога биха си помислили да ядат собствената си плацента. И когато си казах „Яж си плацентата”, си представих замразена и изсушена, под формата на хапче, а не да я пържа като пържола и да я ям”, написа тя на сайта си.

35-годишната знаменитост била вдъхновена от свои приятели, които изпробвали метода за борба със следродилната депресия, пише БЛиц. „Казах си, защо не. Какво имам да губя”, сподели тя. А резултатите били зашеметяващи. Като майка на две деца тя нямала никакви признаци на депресия. Тя разкрива, че усеща прилив на енергия всеки път, когато глътне хапче.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !