Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Martin Solveig закрива The Masters of sound

отпечатай новината

24.11.2008 17:20 | Видян 1527 пъти

Martin Solveig закрива The Masters of sound

През ноември YALTA CLUB събра едни от най-големите имена на световната денс сцена.

Тази седмица е закриването на THE MASTERS OF SOUND VOL.2. Гост на партито е Martin Solveig.

Френската звезда Martin Solveig освен вълнуващ ди-джей, всеки от чиито сетове е събитие, е и неуморен продуцент който през няколко месеца напомня за себе си с нов хит – в момента фънки парчето му „I Want You” е в ефира на всички радиа и телевизии по света.

Преди да се отдаде на ди-джействането Martin Solveig е имал кариера в класическата музика, но клубната сцена на париж го привличала много повече от концертните зали. Започвайки като резидент на основни клубове в Париж през 90-те, Martin Solveig се концентрира върху продуцирането на музика и под името Africanism комбинира денс ритми с автентична музика от Африка.

Така се раждат и първите му хитове като един от тях „Madan” излезе извън границите на клубовете и превзе радиоефира по цял свят.
След като изведнъж се превърна в един от най-горещите продуценти,Martin Solveig не си даде и секунда почивка, продължавайки с хит след хит – с пробиви в класациите като "Rocking Music", "Everybody"  и "Jealousy". Въпреки статута си на мейнстрийм артист Martin Solveig в сетовете си е запазил фънки хаус духа и е един от любимците на клъбърите у нас, оставяйки незабравими партита при всяко гостуване в YALTA CLUB.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !