Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Майката на Марешки записва песен в „Пайнер”

отпечатай новината

07.04.2016 17:49 | Видян 3046 пъти

Майката на Марешки записва песен в „Пайнер”

Майката на Веселин Марешки — Веска Марешка, се кани да запише музикален дует за „Пайнер”. Певицата на стари градски песни възнамерява да създаде съвместно парче с една от близките си приятелки Мария Петрова.

Популярната певица и колежката й искат да създадат обща песен от години, но досега не са имали възможност. Тази есен обаче смятат да изненадат публиката с нов проект. Легендарните изпълнителки на стари градски песни са готови и с нови парчета поотделно, затова и общия проект ще е чак наесен.

„Първо ще запиша няколко мои песни и видеа, по които вече работя. След това с Веска ще запишем и нашето общо парче. Клипът ще се снима във Варна”, споделя певицата Мария Петрова. Екип на „Пайнер” и телевизията е решил да застане зад идеята и да подкрепи двете певици, които са едни от най-големите любимки на публиката. Веска Марешка е известна с популярните си дуети с Янаки Кавръков и Иван Ненов, пише „България днес”. А в момента работи и по третия си самостоятелен албум.

„От години искам да запиша песен заедно с Мария Петрова. Помня, че още преди 2000-та година исках да се запозная с нея. Сега желанието ми се сбъдна и съм много щастлива, че ще имаме шанс да работим заедно”, споделя самата Веска Марешка. В момента певицата продължава да записва и нови соло песни. Едни от най-големите й хитове са „Цветето”, „Неверни очи”, „Цигане” и много други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !