Ку-Ку Бенд забиват Нирвана в новия...

Великолепните музиканти от „Ку-Ку Бенд“ и очарователната...

Екокампания стартира в 10 области

Нова екокампания под название "Природа? SOS!"...

Майката на Лео ди Каприо ухажва Блатечки

отпечатай новината

20.04.2016 12:20 | Видян 4831 пъти

Майката на Лео ди Каприо ухажва Блатечки

Асен Блатечки успява да разтупти сърцата не само на българките, но и на жените в странство. Лошото момче на бъклгарското кино предизвикало огромния интерес на една от най-коментираните дами в шоубизнеса - Ирмалин Иденбиркин, майката на Леонардо ди Каприо.

Дамата и Блатечки се запознават при представянето на филма "Съдилището" на фестивала в САЩ. След прожекцията на "Съдилището" в Малибу се дава тържествана вечеря за всички участници. По време на вечерята срещу Блатечки се оказва възрастна дама облечена в бяло плетено пуловерче, с леко разрошена коса. Жената започва демонстративно да търси контакт с Асен и през цялото време на спира да говори с него.

Блатечки любезно я слушал, но се опитвал деликатно да прекрати разговора. Накрая на актьора му писнало и се обърнал към друга жена от компанията, за да разбере коя е досадната госпожа. Асен щял да падне под масата, когато научил, че възрастната дама е майката на самия Леонардо ди Каприо, пише Галерия. Той веднага променил отношението си към Ирмалин и до края на вечерта дори сам настоявал да си говорят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !