Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Ники Михайлов се отказа от жените

отпечатай новината

20.04.2016 14:15 | Видян 1627 пъти

Ники Михайлов се отказа от жените

Ники Михайлов тотално се отказа от жените. Вратарят бе забелязан от репортер на Всеки ден да върти педалите на велосипеда си в компанията на по-малката си сестра Елинор. В понеделник вечерта гологлавецът джиткаше по велоалеята на бул. Цар Борис III и се забавляваше в компанията на порасналата Елинор.

Според приятелите му вратарят е спрял да излиза с жени, защото е наранен от изневярата на бившата си половинка Алисия, която му кръшна с Жоро Бирмата.
"Имам болка в себе си заради майка ми. Докато растях и се ориентирах към другия пол, дълго време си бях женомразец, отнасях се лошо с жените. Баща ми ми обясняваше, че трябва да бъда джентълмен. Но някои неща не мога да простя на майка ми", това заяви Николай в едно от най-откровените си интервюта и добави, че това е причината да изпитва връзката, да е сигурен в себе си и жената до него.

Сега вратарят, който преди сменяше жените си като носни кърпи и вкара в леглото си моделки, плеймейтки, певици и обикновени бръмчалки, не ще и да чуе за тях. Пред приятели той уверено заявил, че вече ще използва жените само за секс, без да се обвързва с тях и без да влага чувства.
"Ще ги мачкам, използвам и ще ги зарязвам. Всички са долни използвачки и интересчийки, които не държат на семейството, искат само разврат", сипел огън и жупел по адрес на нежния пол Мамин Ники.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !