Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Броени часове до сета на Steve Lawler в Ескейп

отпечатай новината

04.12.2008 16:40 | Видян 1409 пъти | Гласували 1

Броени часове до сета на Steve Lawler в Ескейп

Eуфорията около завръщането на хаус "прелъстителят" Steve Lawler ескалира лавинообразно с  наближаването на ексклузивният му гиг в столичният клуб Ескейп на 5 декември. Петъчната вечер  обещава да запише поредната  славна глава в "Христоматията на Нощна София", красноречиво доказателство, за което е бързото разграбване на първите промо билети за събитието, както алармираха и от трите дистрибуторски мрежи – Ticketsream, Eventim & Ticketpro. От днес клуб Ескейп пуска в предпродажба допълнителни билети на цена от 25лв., в самата вечер пропускът на входа ще бъде 30лв.

В продажба са вече и билетите за една по-различна понеделник вечер на Aнгел Кънчев1! От столичният елитен клуб не са забравили и за най-святият ден в календара на българският студент - 8 декември, когато специално от Торонто ще долети протежето на John Digweed -  канадският ди джей и продуцент Luke Fair. Само за няколко кратки години талантливият северноамериканец си изгради репутация на качествен продуцент и страстен ди джей, който обича ескпериментите ( Luke  е известен с постоянството си да re-edit-ва парчетата в сетовете си). С мощни поддръжници като Deep Dish, Sasha, Danny Howels да не забравяме и John Digweed, който не пропуска за покани канадската прогресив звезда на турне успеха на младата хаус звезда е повече от гарантиран.  Характерният стил на Luke Fair зад пулта преплитащ груви, фънки, хаус и тек хаус елементи отдавна  се радва на признание от световно уважаваните лейбъли Yoshitoshi, Bedrock и култовите компилации Balance Series. Студийната му продукция вариваща от секси дъб хаус до мелодичен прогресив е абонирана за плей листовете на най-големите радиостанции в света - BBC’s Radio 1 Essential Mix  и Proton Radio  и кейсовете на основни играчи от Erick Morillo до Digweed.   Вечерта на студентският празник обещава да се превърне в истинска фиеста на дийп, прогресив, електро и фънки хаус с откриващият сет на македонското трио Latenta Project, с които столичният топ куб ще разчупи неписаната традиция откриващият сет да бъде поверен на български ди джей.

Верен на максимата за всеки по нещо, клуб Ескейп ще бъде мощна притегателна и за почитателите на транса, които тази събота пък ще се насладят на германското дуо Cosmic Gate, без които бумът на транс музиката в края на 90-те нямаше да е същият. Claus Terhoeven (Nic Chagall) и DJ (Bossi) идват в София малко преди издаването на четвъртият си самостоятелен албум, очакван да излезе на пазара в началото на 2009.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Steve Lawler - флирт и хаус в Еscape

Няма коментари към тази новина !