Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

100 Кила подкара кола за 150 бона

отпечатай новината

10.06.2016 13:20 | Видян 1998 пъти

100 Кила подкара кола за 150 бона

100 Кила джитка из София с чисто ново БМВ кабрио за над 150 бона, пише Всеки ден. Рапърът е сменил предишния си джип "Кадилак Ескалейд" с много по-гъзарското и подходящо за лятото возило.
БМВ-то 6-та серия е с най-актуалния бежов кожен салон, има последен модел навигация, отопление на седалките, специална озвучителна система и още куп екстри, които не се включват в базовия модел. По информация, вечният конкурент на Криско се е замогнал покрай участието си в шоуто "Звездни стажанти" на Нова тв, което спечели и от което прибра тлъст хонорар, а акциите му по заведенията рязко се вдигнаха.
Именно в предаването Килата изчисти имидж и стана любимец на зрителите и на боса Стефан Шарлопов. Сега той се скъсвал от участия и печелел много по-добре от преди, издадоха от обкръжението му. Отделно от това предложенията за дуети от страна на по-малко вървежни музиканти буквално валят. Колегите на Килата се надяват покрай него да направят някой хит, той пък от своя страна взимал добри пари за услугата да се изявят заедно.
Ромът си пада по лъскавите возила и кара като истински джигит, без да спазва ограничения и табели. Преди кабриолета Явор Янакиев, както е истинското му име, шофираше като луд с мощен джип като на Димитър Бербатов, Дейвид Бекъм, Уейн Руни и Брус Уилис. Най-вероятно или е зазимил кадилака, или го е продал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !