Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Бой за мястото до Хекимян

отпечатай новината

20.07.2016 09:01 | Видян 2259 пъти

Бой за мястото до Хекимян

Жесток бой за мястото до Антон Хекимян ще се води в ефир през август, пише "Всеки ден". Бясно амбициозната репортерка Мария Цънцарова се изправя срещу не по-малко напористата Биляна Гавазова с надеждата да стане постоянна водеща на сутрешния блок на Би Ти Ви. Самият Хекимян, както и преди, настоява да е сам на трона, но няма да му се получи, твърдят хора от медията.

След огромни напъни като водещ на „Тази сутрин" Антон Хекимян най-накрая започна да дава накъсо и склони да излезе в лятна отпуска за две седмици. На мястото му временно застават негови колеги, които ще го заместват като водещи. От началото до средата на август „Добро утро" в ефира на Би Ти Ви ще казват трима души: Мария Цънцарова, Биляна Гавазова и братът на Ани Цолова - Стоян Георгиев. Третият няма нито апетит, нито шанс да стане постоянен водещ на сутрешния блок. Цънцарова обаче от години драпа за мястото, а Гавазова още не може да преживее, че го е изгубила, след като роди.

„Сега вече ще се лее кръв", шушукат в Би Ти Ви зад гърбовете на двете амбициозни дами. Хора от кухнята на телевизията твърдят, че и двете няма да пожалят сили, за да седнат за постоянно в стола на водещи, надявайки се ръководството на телевизията да се откаже от решението си предаването да е само с едно лице.

Говори се обаче, че Гавазова най-вероятно ще изгуби в битката срещу Цънцарова. Напористата криминална репортерка била категорична фаворитка на шефовете заради разследванията, които прави. „Тя е много по-ценен кадър от Биляна с нейните потребителски репортажи за сиренето и слънчевите очила", смятат в Би Ти Ви. Дребничката Мария била гласена за водеща още когато Гавазова излезе в отпуск по майчинство преди година. Тогава обаче Хекимян вдигнал скандал и обявил, че държи да работи сам.

И сега той не бил навит да дели трона си, пък било то и с най-симпатичното дамско лице. Шефовете му обаче все повече клонели към идеята за връщане на модела с двамата водещи. Според тях заралията не е компетентен по повечето политически, криминални и съдебни теми, по които колежката му Цънцарова от години работи. Затова смятали, че има нужда от нея в ефир като по-запозната в тези по-тежки области. Спирала ги само опасността и тя да забременее и излезе в майчинство по примера на Гавазова и предшественичката й Генка Шикерова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !