Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

D2 и учениците от 12 СОУ изразиха своята подкрепа за децата с увреждания

отпечатай новината

16.12.2008 09:30 | Видян 4739 пъти

D2 и учениците от 12 СОУ изразиха своята подкрепа за децата с увреждания

Денят на И АЗ МОГА в подкрепа на децата с множествени увреждания стартира с инициативата на група D2 и учениците от 12 СОУ„Иван Асен II”.

Вчера в 9:00 часа, в сградата на 12 СОУ музикантите се срещнаха с учениците, за да изразят заедно своята съпричастност към проблемите на децата с увреждания в България. Те разговаряха за инициативата на И АЗ МОГА и за проблемите на различните деца. Учениците бяха много ентусиазирани. Те облякоха тениски I Can Too и пяха с  D2, които специално за тях изпълниха няколко песни. На финала децата си направиха снимки и взеха автографи от групата за спомен.

D2 бяха първите известни личности, които през 2007 година подкрепиха фондацията, като посветиха на децата с множествени увреждания Коледния си акустичен концерт. Приходите от него бяха дадени за изграждането на Медицински Център. Те дадоха и началото на инициативата „Изкуството за И АЗ МОГА”. 

Фондация И АЗ МОГА обяви 15 декември за Ден на И АЗ МОГА, в подкрепа на децата с увреждания в България и днес призовава цялата общественост да стане част от тази кауза.
Фондация И АЗ МОГА и фондация „Деца с проблеми в развитието” създадоха - с помощта на обществеността (през октомври 2008 г.) - Медицински център за деца с увреждания в Студентски град, София.
Целта на фондация И АЗ МОГА е както постоянното популяризиране на проблемите на децата с увреждания, така и създаването на медицински центрове в цяла България.

Кулминацията на Деня на И АЗ МОГА – е Коледният благотворителен концерт на Живко Петров и Ангел Заберски от 19:00 ч. в зала „България”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !