Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Сабрина Париси и Дона Спенглър с коледно послание по MTV и VH1

отпечатай новината

21.12.2008 09:00 | Видян 3804 пъти

Сабрина Париси и Дона Спенглър с коледно послание по MTV и VH1

Американската авторка на книги и водеща на собствено ТВ шоу в Лос Анджелис Сабрина Париси, която посети България през септември, засне коледен клип заедно с ководещата на шоуто си Social lights – актрисата Дона Спенглър.

Във видеото двете дами се превъплъщават в ролята на красивите помощнички на Дядо Коледа, танцуват под звуците на коледна мелодия, облечени в искрящи сребърен и златист тоалет и отправят своето благопожелание за обич и разбирателство в духа на празника. Компания на двете дами пред камерите правят две от животните-звезди, които отглежда Сабрина: бялата персийска Кю, добила популярност с филма „Кучета и котки” и от няколко реклами на Fancy Feast, и световно-известният йорширски териер-медалист Моцарт Долче Синфония , познат на широката публика от рекламите на кучешките храни на Eu Kanuba и с факта, че е спечелил над 27 шампионата за красота по целия свят.

Посланието, което Сабрина и Дона отправят с коледния си клип е, че всички трябва да обичаме хората и животните по един и същи начин.  „И моля ви, не забравяйте – обичайте се!”, призовават двете красиви дами от екрана. Послание, изпълнено с любов и нежност точно, когато обществото ни се нуждае от това. Рекламата носи изящното име „Снежни ангели” и  вече се върти в ефира на музикалните канали VH1 и MTV.

Междувременно актрисата Дона Спенглър обяви, че ще посети България през 2009-а, за да представи един от новите си проекти, който за сега пази в тайна.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !