Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Вики от Мастило приспива бебето си с Лили Иванова

отпечатай новината

22.12.2016 09:32 | Видян 1980 пъти

Вики от Мастило приспива бебето си с Лили Иванова

Лили Иванова се оказа любимата певица на бебетата. В това се увери и Вики от „Мастило”, която дори приспива дъщеря си с нейни песни.

Изпълнителката, в момента се грижи за 7-месечната си наследничка Маргарита, като използва цял арсенал от помощни средства. Заради дъщеря си тя дори издаде диск с детски песнички, пише столичен седмичник. Тавата е кръстена на дъщеря си, а младата майка е решила с парите от диска да построи детска площадка. А в диска са включени най-популярните песнички като „Балонче хвърковато” и „Зайченцето бяло”.

Като малка самата Вики обичала да си ги припява и то доста често. За проекта й помогнали куп други изпълнители и колеги музиканти. Много от тях, като Графа, не й взели нито лев за изпълненията.

Голяма част от авторите като Юри Ступел също са предоставили произведенията си безплатно. И освен, че зарадва феновете си с новия диск, който е с благотворителна цел, Вики го използва често, за да приспива и дъщеря си с него.

Но не само детските песнички помагат за съня на малкото момиченце. Вики приспива дъщеря си още и с баладите на Лили Иванова, които малката обожава. Сред любимите й песни е „Свири, свири щурче”, която сериозно отваряла апетита на малката принцеса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !