Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Каратанчева се връща на корта

отпечатай новината

06.01.2008 09:00 | Видян 3539 пъти | Гласували 5

Каратанчева се връща на корта

Сесил Каратанчева се завръща на корта, писа 24 часа. Днес започват квалификациите за турнира по тенис с награден фонд 25 000 долара в Тампа Пей, Флорида.

Бившата номер 35 в световната ранглиста, която изтърпя 2 годишно наказание заради допинг, получи уайлд карт от организаторите. Това бе единственият шанс за Сесил да участва, тъй като тя няма класиране, последното бе 642 от 6 март 2006 година.

Тенисистката и нейният баща Радослав заминаха за САЩ още преди Коледа точно с надеждата, че ще бъдат поканени за някой от турнирите в началото на сезона. В края на януари Сесил със сигурност ще се включи в националния ни отбор за Фед къп за мачовете от група 1 на зона Европа/Африка в Будапеща (Унгария).

Направо в основната схема в Тампа Бей е друга националка - Диа Евтимова, а в квалификациите трябва да играе и младата ни надежда Лиана Тодорова, която ни представяше при 16-годишните на неофициалното световно за девойки Ориндж Боул в Кий Бискейн през декември. Освен за Тампа Каратанчева почти сигурно ще има уайлд кард и за турнира със същиянаграден фонд в Сърпрайз, Аризона, но за предквалификациите.

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !