Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Световни дизайнери се хванаха за гушите

отпечатай новината

16.02.2017 10:31 | Видян 1990 пъти

Световни дизайнери се хванаха за гушите

Уанг съди Филип Плейн за кражба

Светът на модата, определено не е скучен. Преди два дни световно известният дизайнер Александър Уанг обвини своя не по-малко известен колега Филип Плейн в кражба. Американският дизайнер с корени от далчния изток публикова в инстаграм въображаем диалог между него и Плейн. Уанг пита от името на своя имитатор: "Мога ли да ти препиша домашното?", в отговор получава препоръка: "Да, просто го промени малко, за да не е толкова очевидно, че го копираш", "Добре", завършва преписвача.

Уанг обвинява Плейн, че е откраднал шоуто му от 2014 г. Филип Плейн е взаимствал идеята за сценично представяне на колекцията си и я е използвал по време тазгодишната седмица на модата в Милано. И двамата са предпочели, моделите да дефилират по модернистична лекоатлетна писта, осветена единствено от множество бели прожектори.

И шоуто на двамата дизайнери участват акробати, облечени изцяло в черно, които изкачат по подиума. И Уанг, и Плейн завършват програмата с джогинг по пистата, само че  Уанг се е сетил за това 3 години по-рано.

Засега отговор на обвинението от страна на Плейн липсва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !