Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Френска писателка провокира български звезди да говорят за бельото си

отпечатай новината

02.04.2018 14:11 | Видян 1352 пъти

Френска писателка провокира български звезди да говорят за бельото си

Куп български звезди уважиха представянето на книгата Paris: Undressed (Париж-разсъблечен) в Notos Galleries в Ринг мол.  Сред тях бяха стилистът Кремена Халваджиян, Мария Игнатова, Ваня Джаферович и съпругата му Жени, Кристиян Милатинов, Ева Веселинова (от Господари на ефира), певицата Вяра Атова, Ива Екимова и други.

Звездата на събитието обаче, беше гостенката от Париж, Катрин Кемп- Грифин- световен моден журналист, писател и дизайнер. Катрин е в България по покана на Дани Сандберг, собственик на My Lingerie by Provoke.

Освен с българските знаменитости и журналисти, писателката се срещна и със студенти на проф. Любомир Стойков, за да им предаде своя опит в областта на модата. Катрин преподаде урок и на родните звезди, разяснявайки разликите във възприемането на бельото от французите и останалия свят.

Вечерта беше допълнително овкусена с шоколад и просеко - логични допълнения по темата за чувственото бельо. Гостите получиха като подарък книгата на авторката, която скоро ще бъде преведена и на български език + секси аксесоари към бельото от домакинята Дани Сандберг.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !