Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Лили на 85(88)

отпечатай новината

24.04.2024 13:11 | Видян 510 пъти

Лили на 85(88)

Слух, че Лили Иванова става на 90 на 24 април обикаля София. Не става на 90. Официално - на 85.

Пишем официално, защото проверка в кубратската черква на списание КОЙ точно преди 24 години - там, където би трябвало да има документ за Свето кръщение - все пак става въпрос за 30-те години, сочи липса.

От книгата на Генко Генов - основателят на Златният Орфей, става ясно, че заради чужд фестивал, на който първият бг продуцент я води през 70-те години и в качеството си на снаха на Политбюро, за да отговаря на условията за възраст, е издаден паспорт с 3 години разлика спрямо тогавашната. Това негово твърдение, публикувано черно на бяло, вече 3 десетилетия никога не е било потвърждавано или отхвърляно от певицата, Оф дъ рекърд е подкрепяно от бивш неин съпруг. Възможно ли е тогава кубратската легенда да е на 88? "А спомняте ли си, госпожо?"...

Едва ли би имало значение, ако самата тя не придаваше мистичност на тази тема.

За разлика от нея, останалите български звезди не само гордо носят и цитират годините си, но и отбелязват кръглите с големи концерти. Тези дни Силвия Кацарова, която на 26 април става на 70, обяви своята гала. Преди месеци Йорданка Христова пък се похвали със своите 80. И т.н.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !