Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Тайра Банкс шокира със снимка без грим

отпечатай новината

07.06.2018 15:46 | Видян 3114 пъти

Тайра Банкс шокира със снимка без грим

Тайра Банкс е един от най-известните топ модели на 90-те. Като водещ на култовото риалити предаване Следващият топ модел на Америка, Банкс вдъхнови стотици жени с различна възраст, професия, цвят на кожата и форми на тялото да намерят своя път в модния бизнес.

Като олицетворение на красивата, привлекателна и амбициозна жена, била един от известните ангели на Victoria's Secret и очакванията към нея са големи. Ето защо с последната си снимка в Инстаграм Тайра Банкс "уплаши" някои от последователите си и отприщи разнопосочни коментари в мрежата.

Водещата публикува свое селфи без грим от къмпинг, където си почива. На кадъра тя е с кърпа на главата, много бледа и с торбичи под очите.

Разнопосочните мнения повдигнаха въпроса за това как в действителност изглеждат звездите, на които се възхищаваме и как използването на филтри и прекалената обработка на снимките в мрежата изкривяват представата ни за дадена личност.

"Не мога да лъжа, помислих, че е болен от рак пациент", написа потребител. "Без грим изглеждаш като мъжкарана", гласи друг коментар под снимката. "Ето защо не трябва да прекаляваме с филтрите и фотошопа", посъветва друг.

За някои обаче снимката на Банкс е символ на увереност. "Израснах, гледайки как Тайра Банкс вдъхновява жените да харесват себе си такива, каквито са. Радвам се, че тя все още изпълнява тази мисия", написа почитателка на модела в мрежата.

Според други тя изглежда страхотно и без грим, а и "на кого му е нужна спирала на къмпинг", пише друг потребител. Така само за 3 часа постът на Тайра Банкс събра над 100 хил. харесвания и стотици коментари.

А повечето ѝ фенове са категорични, че предпочитат да виждат истинското ѝ лице и това по никакъв начин не променя мнението им за нея като една от най-красивите жени в света на модата.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !