Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Илит, котье, ВИП

отпечатай новината

12.09.2018 20:09 | Видян 2511 пъти

Илит, котье, ВИП

"Сложно житейско изпитание" нарече ВИП Брадър Мира Добрева, която помним с легендарния въпрос в интервю:"Вие сте професор по професия, нали"?! 

Драматичният й коментар беше по повод спора между двама от участниците в тв позорището кой да спи в отделно помещение и да притежава гардеробна стая. 

За граматиката и диалекта на "Илита" ни е мъка да говорим, защото човек не може да разбере "коте", "Коце" или "коче" казват, когато говорят. Това, разбира се не им пречи да правят фундаментални библейски, философски и психологически анализи. И да образуват крилати фрази като: "Ти ли, с тия евтини обувки". 

Ово е стандарт, казват сърбите, които ни заразиха навремето с чалга. 

"В частта си на вицепрезидент", както казва някаква псевдо миска, която е странен опит за ирония към държавния глава в шоуто, сякаш е минала магнаурската школа на Цветан Цветанов. 

"Знам какво е прокурор по народен начин", казва същата, според която :"прокурорът разяснява създала ситуация". Това вижда момичето - това огласява.

За художествената самодейност Азис - водещ и дървено написания текст, който срича от аутокюто, няма какво да се каже - идеално допълнение е към цялата каша. И това си е присъда над нас.

Сигурно знаете гениалната фраза, обобщаваща българската история: "И след това станало още по-лошо". Е, и за представата за "Илит", която гледаме в Брадъра всеки следващ сезон важи същото правило. 

Вероятно е вярно отражение на действителността. Не ни е виновен Брадърът искаме да кажем. Ще кажете, ами управляващият ни "Илит" да не е по-различен? 

Мдаа, там шоуто е още по-обидно, да не говорим, че определя истинския ни живот, нищо че целите проводници на Живков станаха цели при Борисов, както разбрахме от новините. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !