И Харви Кайтел се завръща в Кан с...

FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски...

Влади Зомбори спечели Като две капки...

Владимир Зомбори спечели 12 сезон на шоуто "Като две...

Apple представи три нови iPhone Xs

отпечатай новината

13.09.2018 14:42 | Видян 1654 пъти

Apple представи три нови iPhone Xs

Apple обяви в сряда своя най-голям смартфон - 6.5-инчовия iPhone XS Max ($ 1,099). Това е и най-скъпият iPhone до момента. Макс има по-голям дисплей от обикновените телефони с размер Plus, но същото тяло.

Apple показа и 5,8-инчов iPhone XS ($ 999) и отстрани пръстовия си скенер Touch ID в полза на Face ID на двете устройства. Новите 12-мегапикселови камери имат по-големи сензори и подобрен HDR режим. Новите смартфони имат по-дълъг живот на батерията, отколкото оригиналния iPhone X. iPhone XS ще има още 30 минути живот, а iPhone XS Max ще издържи до един час и половина.

Apple изненада с третия смартфон, iPhone XR от по-нисък клас ($ 749). 6.1-инчовият екран разполага с ярък LCD екран и се предлага в различни цветове, включително бял, черен, син, корал и червен. Липсва и бутон за дома и се активира чрез придвижване напред.

 Заедно с тях бяха презентирани и смартчасовници, които могат да правя електрокардиограми и да засичат падания.

От компанията показаха и своето четвърто поколение смартчасовници, в които има сериозни промени в дизайна и подобрения в представянето им като медицински и здравни устройства. Часовникът ще се продава в САЩ от 21 септември и ще бъде на цена от 399 долара.

"Часовникът на Apple е интелигентен пазител на вашето здраве", заяви оперативният директор Джеф Уилямс. Смартчасовниците могат да засекат тежки падания, а сензори могат да ви направят дори кардиограма. "Това е първият ЕКГ продукт, който е предлаган директно на потребителите", заяви Уилямс. "Сега можете да си направите електрокардиограма навсякъде и само от китката", допълни той.

Детекторът за падания се очаква да подобри безопасността във фабрики и други индустриални предприятия, както и да помогне на възрастни и хора с увреждания. "Идентифициране на падането може да не ви звучи като проблем, но изисква доста сериозен анализ на данните", заяви Уилямс.

Ако човек падне и след това не се движи, часовникът ще извика спешна помощ, добави още оперативният директор. "Мога да видя деца да купуват часовници за своите родители, баби и дядовци", каза още той. "Смятам, че 4 серия ще бъде най-добрата до сега", убеден е Уилямс.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !