Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Владо Пенев се среща със смъртта на финала на Откраднат живот

отпечатай новината

04.12.2018 12:50 | Видян 1436 пъти

Владо Пенев се среща със смъртта на финала на Откраднат живот

Сватба, завещание и политически интриги ще бележат финала на шестия сезон на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“. Последният епизод за тази година ще се завърти в ефира на Нова тв на 7 декември в 20 часа.

Доцент Банков (Юлиян Вергов) и доктор Дамянова (Теодора Духовникова) ще разплетат последните нишки от разследването с фармацевтични измами, а сестра Жекова (Марта Вачкова) ще получи нова информация от Здравко, която ще преобърне планувания ход в тайната мисия. В разгара на битката с Чакъров професор Цонев (Владо Пенев) буквално ще се озове на прага между живота и смъртта. Обстоятелства ще провокорат доктор Хинова (Деси Бакърджиева) да изпадне в истинско умопомрачение, а жертвата неочаквано ще се окаже доктор Кръстева (Янина Кашева).

Ина (Ирина Митева) и Борис (Наум Шопов-младши) ще преминат през истинско изпитание, а бившата съпруга на Фотев ще трябва да вземе и решение за наследената сума. Доктор Огнянова (Диана Димитрова) ще се изправи пред най-важния избор за своето бъдеще – да прекрачи ли олтара и да стане съпруга на доктор Ковачев (Велислав Павлов) или да продължи сама.

В минутите на истинско щастие Кая (Неда Спасова) ще трябва да реши дали да пожертва своето щастие в името на семейния живот на Христо (Владо Карамазов).

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !