От жертва на побойници до страховит...

Има хора в бойните спортове, които са оставили трайна...

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

Иван Юруков слага лекарска престилка в Откраднат живот

отпечатай новината

29.01.2019 09:00 | Видян 1670 пъти

Иван Юруков слага лекарска престилка в Откраднат живот

Иван Юруков ще е поредното звездно попълнение в актьорския състав на медицинската драма "Откраднат живот". Това разкри самият той, като публикува своя снимка с хирургическа шапка от сета на продукцията.

Според слуховете, Юруков ще облече лекарската престилка на завеждащия неврологичното отделение в новата болница "Света Анастасия". Повече подробности около участието му в седмия сезон, който ще премине под мотото "Любовта лекува", обаче се пазят в тайна.

Владимир Карамазов, Теодора Духовникова и Владимир Пенев са имената на утвърдените вече актьори, които прекрачиха прага на "Свети Кирил" в рамките само на един сезон - последния излъчен досега "Анатомия на гнева". Към момента е ясно, че пред камерата за "Откраднат живот" ще се завърнат още Юлиан Вергов, Ралица Паскалева, Емил Марков, Ирина Митева, Милена Живкова, Марта Вачкова, Деси Бакърджиева, Неда Спасова и др.

Междувременно друг любим актьор от поредицата - Александър Димов, който в рамките на шест сезона се подвизаваше в престилката на д-р Владов, загатна, че вероятно няма да го видим в следващите епизоди. "Откраднат живот"....част от мен винаги ще остане в този тв сериал, но може би е време да си взема довиждане с д-р Владов", написа той в социалните мрежи.

Клапата за "Любовта лекува" щракна преди малко повече от седмица за първи път в новата болница "Света Анастасия". Седмият сезон се очаква да се завърти в праймтайма на Нова тв през пролетта.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !