Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

72 007 лева бяха събрани за 180 минути от виповете

отпечатай новината

19.03.2009 15:15 | Видян 7133 пъти | Гласували 1

72 007 лева бяха събрани за 180 минути от виповете

Снощи в студиото на ВИП Брадър се проведе разговор на живо между Евгени Минчев и изпълнителния продуцент на шоуто Николай Николов. Стана ясно, че Минчев ще реинвестира петте хиляди лева, платени му от ВИП Брадър 3, в своя Руски бал и най-вече - в подкрепа на една от каузите на шоуто - тази за борба със слепотата на движение „Лайънс" клуб „София - Витоша". Той обеща да даде лични 2500 лв., стартирайки голямото събиране на средства във ВИП Брадър 3.

После в живото студио на ВИП Брадър 3 се проведе и първият благотворителен концерт, с който съквартирантите започнаха да събират средства за първата кауза в реалити шоуто "И те могат". Само за 2 часа ВИП съквартирантите събраха 69 507 лева, които заедно с обещаните от Минчев 2500 лв. направиха крайната сума 72 007 лв.

Фаворит на зрителите стана отборът на Милко Калайджиев, Пипи и Тодор Славков, а спортистите в къщата - Мария Грозева и Саша Антунович бяха обявени за най- артистични.

В последните минути от лайфа в къщата влезе 18-годишната Аделина, която остана 30 минути, за да посвети съквартирантите в детайлите на първата им кауза - подкрепа на деца с таланти от домове с деца, лишени от родителски грижи. "Примери като този на Аделина могат най-сетне да променят обществото ни", коментираха после те.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !