12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Есил Дюран пазарува скромно, Илияна се хвали със скъпи подаръци от Наско

отпечатай новината

29.03.2009 09:00 | Видян 16197 пъти | Гласували 2

Есил Дюран пазарува скромно, Илияна се хвали със скъпи подаръци от Наско

В един от предишните ни броеве ви представихме спецпроект, посветен на това, къде може да срещнете любимите си звезди. Оказа се, че магазините са най-предпочитани от тях. Сега ще добавим още две известни личности, но този път имаме и малко вътрешна информация за поведението им по време на шопинг.

Първо се натъкнахме на фолк певицата Есил Дюран. Тя много често е засичана да пазарува в бутик за ежедневни дрехи на нормални цени, който се намира на Витошка, не далеч от апартамента й. Все пак не е нормално и на разходка са си отгоре до долу с Versace. Това е излишна показност, която явно не е присъща на Есил. Тя дори не искала да напомня за себе си – когато пазарувала, се маскирала с тъмни очила и голяма шапка. Така пайнерката спокойно се отдавала на шопинг терапия, която при това излизала не много скъпо. Напоследък се била вманиачила по дрехи с три номера по-големи от нейните. Явно грънч стилът я влече.

От другата страна на барикадата стои едно от Златните момичета на българската художествена гимнастика – Иляна Раева. Въпреки че се очаква тя да е по-скромна, като се има предвид, че животът й е отдаден на спорта, тя непрекъснато се хвалела с подаръците от съпруга си Наско Сираков. Раева е засечена в магазин за луксозни куфари в мола. Тя разговаряла със своя приятелка и й се хвалела: „Наско ми купи това, Наско ми донесе онова...“. Всяко едно от нещата, за които споменала имало и голяма материална стойност, освен очевидната морална такава. За меркантилността на семейство Раева-Сираков може да се говори и от мъжката страна. Големият ни футболист също е ценител на скъпите вещи. Той не пропуска да покаже мобилния си телефон Vertu. Най-евтиният модел на марката е 10000 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !