Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Кристина Дечева: Kрасотата е субективнa, по-важно е да си щастлив със себе си

отпечатай новината

24.06.2019 09:29 | Видян 1122 пъти

Кристина Дечева: Kрасотата е субективнa, по-важно е да си щастлив със себе си

Кристина Дечева живее в Съединените щати и е част от Малката България, както наричат Чикаго нашите сънародници отвъд океана. Кристи покорява Страната на неограничените възможности с чар и красота, но и с интелект.

Миналата година тя спечели титлата Мiss Windy City, след което завоюва и короната на Miss Illinois в рамките на конкурса Miss USA Earth. На подиума на националния кръг Кристи блестеше с очарование, представяйки не само американския щат, изписан на лентата ѝ, но и България, защото не се срамува от своя произход и гордо заявява от къде са корените ѝ.

Тогава тя се класира в топ 20, преборвайки над 36 претендентки за титлата и си тръгна като истински победител - с достойнство и удовлетворение, че е направила първата крачка към по-големите върхове в живота си. Кристи притежава всички качества, с които да завладее световния моден пазар.

Именно това забелязаха и от Pixton Swimwear , които ѝ присъдиха наградата Best Sweamwear, превръщайки българката в свое рекламно лице.

Само преди ден Кристи кацна на летище София и макар че все още не се е отърсила от умората, тя разказа пред Life.dir.bg за дългия път от родния дом до космополитния град на ветровете. За светлините на прожекторите, обективите на фотоапаратите и тайните на красотата, разберете от нея самата.

Как се чувстваш отново в България?


Наистина страхотно! Посещенията на страната ни ме правят много щастлива. Ако трябва да определя България с една дума, то тя ще бъде "дом", който винаги ще заема специално кътче в сърцето ми. Тук съм родена и първите ми спомени ме връщат обратно на това място. Картините, които пазя в съзнанието си, са изградени от носталгия и любов, затова чакам с трепет времето, в което отново ще се прибера.

Къде си родена?

На юг (смее се), в малък, но изключително живописен и спокоен град, който граничи със съседна Гърция. От Петрич съм и го казвам с гордост, защото го обичам. Областта е страшно красива, мозайка от различни типове релеф, природата е невероятна и има толкова забележителни храмове и църкви, които си заслужава да се видят.

Кога за последно беше тук?


Миналата година. Старая се да планирам графика си така, че да мога да прелитам океана поне веднъж на 12 месеца. По принцип това се случва през лятото, когато разполагам с повече свободно време. И все пак е крайно недостатъчно. Искам посещенията ми да бъдат по-чести, а престоят ми - по-дълъг, но засега просто няма как.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !