Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

От днес стартира гласуването за избор на Най-красивата абитуриентка

отпечатай новината

29.04.2009 15:45 | Видян 7781 пъти | Гласували 2

От днес стартира гласуването за избор на Най-красивата абитуриентка

Професионална фотосесия с рокли на Astella, грим от Фани и прически от салон Мода Натали, заснеха 5-те финалистки в конкурса на Dir.BG и Astella Atelier. Ани Гусийска, Благовеста Цакова, Габриела Борисова, Елена Ангелова и Лилия Стефанова се почувстваха истински фотомодели в професионалното фотографско Hammer Studio пред обективите на фотографите Георги Божиков и Георги Стоев.

5-те момичета стигнаха до тук след оспорван кастинг, в който участие взеха над 150 абитуриентки от цялата страна. Потребителите на Dir.BG ще решат коя да бъде победителката в конкурса за "Най-красива абитуриентка" чрез гласуване. Тя ще спечели уникален дизайнерски тоалет от Astella Atelier с дизайнер Аля Милушева - носител на "Златната игла" за дизайнер на 2008 г. и официален дизайнер на конкурса "Мис България".

И още: празнична прическа за голямата вечер, създадена специално за нея от Салон Мода Натали, вечерен грим от Фани и фотосесия в Hammer Studio. Видеоматериали от всички нейни щастливи моменти ще бъдат излъчени в Life.dir.bg. Също така кавалер на нейния бал ще бъде очарователният изпълнител Oрлин Павлов. Орлин ще придружи Принцесата на бала до ресторанта, в който ще се състои нейната незабравима звездна вечер.

Гласуването протича на уеб адрес www.bal2009.dir.bg и ще продължи до 12:00ч. на 08.05.2009 година, когато ще бъде обявена победителката.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !