Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Миро избра Ловеч Фест 09 за пред премиера на своето национално турне

отпечатай новината

06.05.2009 12:20 | Видян 8313 пъти

Миро избра Ловеч Фест 09 за пред премиера на своето национално турне

Остават броени минути до старта на денонощния парти маратон в Ловеч. Всяка вечер, след концертите, гостите на Ловеч Парти Фест ще купонясват със звездите от сцената, в специално построената "автър парти шатра " на МАД ТВ и Ен Джи Партнърс.

Уникалното, на всяко Ловеч фест изданиe е, че винаги представя богат "бленд" от музикални стилове. Рок, метъл, поп, ретро, хип-хоп и много емоции, изненади и клюки.

Соларис и Б.Т.Р. ще подгреят музикалния маратон на Гергьовден. На 7 май, най-талантливият "Бон-Бон" Поли Генова ще се качи на една сцена с ABBA FEVER.

"Треската" ABBA е една нова вълна, която залива феновете. За една вечер младата формация ще направи скок във времето и ще върне почитателите на АВВА в уникалните за музиката 70-те години.

Миро избра Ловеч Пари Фест 09 за пред премиера на своето национално турне "оМИРОтворен", което стартира на 13 май. Той ще подгрява мело-настроението на 8 май. След него ще се появят Morandi. Ако трябва да сме безкрайно изкрени, Morandi просто харесват българската публика.

Само десет дни, преди да се качи на сцената на музикалния фест в Ловеч, Мариус Мога (Marius Moga), представи на живо "Zoom [Bad Boys vs Super Girls]" в София с Невена и гръцкият рапър NiVo.

Около hard групите, все още организаторите не казват, коя българска група ще подгрява Kingdom Come и Bonfire. Мистерията ще се разбули на 9 май. На 10 май Светльо Хиподилски и Dikken ще направят последния "рок взрив".

А Xzibit, не случайно ще има участие на 11 май. Освен, че на тази дата е денят на Ловеч, посещението му е символичен "талисман" за едно ново начинанение. Поне, слуховете са такива ...

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !