Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Краси Аврамов: Не са ме пребили в Москва!

отпечатай новината

06.05.2009 15:20 | Видян 4999 пъти

Краси Аврамов: Не са ме пребили в Москва!

По-рано днес медиите гръмнаха с шокираща новина, че Красимир Аврамов е пребит в Москва. Според информация на агенция БЛИЦ, в която се цитира руския сайт life.ru, по време на първата репетиция, зад кулисите на комплекс „Олимпийски“ избухнал грандиозен скандал и българският участник в Евровизия бил жестоко пребит от представители на конкурентна страна.

„Красимир като всеки друг участник в Евровизия, е готов и на тройно салто, само да бъде забелязан на финала. Българинът репетира с кокили. Именно този атрибут доведе до сбиването. Не е трудно да си представим приличащия на мравуняк “Олимпийски”, из който тези дни се движат хора на кънки, а по тесния коридор вървят група хора на кокили /Аврамов и неговите танцьори/. Веднага се намериха недоволни от затрудненията в придвижването.
“Първо бутнаха от кокилите /а те са огромни/ негова танцьорка, а след това удариха него самия в главата”, пише още БЛИЦ, цитирайки преводачи на Евровизия.

„Няма такова нещо. Това е абсолютна лъжа! Не е имало проблеми нито с Краси, нито с когото и да било от българската делегация. Настроението на всички изпълнители е чудесно и отношенията между представителите на конкурентните държави са приятелски. В момента Краси е на разходка на Червения площад“, заяви от името на певеца пиарът му Весела Шаранкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !