12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Вельов остава, Горанов няма да ни работи за 10 хил. като депутат

отпечатай новината

24.07.2020 11:55 | Видян 2328 пъти

Вельов остава, Горанов няма да ни работи за 10 хил. като депутат

Калин Вельов остава депутат за радост на културната общественост, а освен бездомен и без наем - макар с 3 собствени апартамента, Владислав Горанов остава безработен и проверяван от спецпрокуратурата.  Той няма да ни работи за 10-те хиляди лева, които взема на месец един депутат след наглото увеличение на заплатите на народните избранници от 1 април, за което многократно сме писали. Напомняме, че когато ГЕРБ бе в опозиция при Орешарски, Горанов декларира, че няма как да ходи в парламента за някакви си 2-3 хиляди лева, понеже имал да храни две деца "и трето на път".
 
Пък и тогава живееше на "безвъзмезден наем" в комплекса на сътрапезника си Кирил Домусчиев в жк Изток, недалеч от престижния дом на друг изгонен от Борисов - Цветан Цветанов. Говори се, че бившият втори в ГЕРБ няма да остави Влади дотук, а ще го гони поне до съда, твърдят министри от кабинета пред 19 минути.

 В същото време Комисията по култура в парламента вчера прие Калин Вельов, сменил Горанов в ПГ на ГЕРБ, за свой член на мястото на Лъчо Мозъка, който досега членуваше в нея като представител на властта, както съобщи депутатката от БСП Нона Йотова. Макар и само за някой месец, барабанистът, който се прочу покрай участието си в бунтовния Ку-ку бенд на Слави, ще участва в работата й - ако изобщо има какво да се прави, като депутат от управляващата партия.

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !