Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Свежи приключения в новите епизоди на Малки титани: В готовност!

отпечатай новината

06.11.2020 16:40 | Видян 641 пъти

Свежи приключения в новите епизоди на Малки титани: В готовност!

 Малките титани спечелиха сърцата на DC феновете още преди много години. Сега зрителите на Cartoon Network ще могат да ги гледат в последната част на поредицата „Малки титани: В готовност!“.

Както винаги, героите продължават да живеят в модерна си вила, където се подготвят за героичните си мисии. Животът им обаче не се свежда само до сблъсъци със злодеи - тийнейджърите титани преживяват заедно множество забавления и приключения.

Въпреки че понякога влизат в кавги, те са хармонична приятелска група. Заедно могат да се справят дори и с най-неочакваните ситуации. Комбинацията от непохватния, но приятелски настроен Киборг, веселата Старфайър, мрачната Рейвън, забавното Зверче и темпераментният Робин се оказва идеалния микс.

Героите ще ни зарадват и с безплатна изненада, която ще бъде публикувана във Facebook страницата на „Жената днес“ на 7 ноември. Малки и големи ще имат възможност да си я свалят, принтират и забавляват в стила на титаните. Не пропускайте да й се насладите.

Излъчването на новите епизоди ще започне с премиерния мини-сериал „Нощта започва да блести“. Той се състои от пет епизода, като в тях героите ще пътуват до неизвестно място, където ще се изправят срещу нов могъщ враг. За да го победят, ще им трябват главно музикални инструменти.

Дали ще успеят да спасят музиката на мистериозния свят от зли сили? Гледайте, за да разберете! Началото на новите епизоди от поредицата „Малки титани: В готовност!“ ще бъде на 9 ноември и ще продължи всеки делник от 15:00 ч. по Cartoon Network.


автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !