Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Джина Стоева се оказа жертва на измамите на онлайн магазин

отпечатай новината

15.03.2021 15:56 | Видян 1545 пъти

Джина Стоева се оказа жертва на измамите на онлайн магазин

Джина Стоева се оказа жертва на измамите на онлайн магазин за дрехи, ожали се самата тя.

В последните си три поръчки изпълнителката се сблъскала с няколко уж невинни грешки, последователността на която започнала да й прилича на абсолютно осъзната тенденция.

"Не ми се случва за първи път от съответния сайт да допуснат грешка в поръчката ми. Дублираха артикул и получих и платих за две еднакви тениски, но тогава си казах, че е човешко и всеки греши. На сайта няма номер, на който да позвъниш, но пук има имейл адрес, чрез който съм комуникирала с техни служители няколко пъти по повод кога да очаквам доставката. 

Изпратих запитване относно втората тениска и получих кратък и неточен отговор, който ме посъветва да върна излишния артикул. Адрес не беше посочен и си казах, че не ми пречи да запазя и двете тениски. В следващата поръчка си харесах черен колан, който пристигна в тъмносиньо. Отново реши да го запазя, но тъй като си бях харесала и черния, се върнах на сайта и внимателно след няколко проверки го поръчах в желания цвят. За съжаление в момента разполагам с два еднакви тъмносини колана и съм със 100 лева назад", ожали се певицата пред Телеграф.

По нейни думи в документа с данните на поръчката къде може да се върне, се посочва адрес в София, а на сайта - в Чехия. Джина започнала да изпраща многобройни запитвания на кой адрес да върне излишния колан, но не получила отговор.

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !