Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Линдзи Вон се потруди: Гордея се със себе си!

отпечатай новината

31.03.2021 12:55 | Видян 504 пъти

Линдзи Вон се потруди: Гордея се със себе си!

Олимпийската шампионка отговори на хората, които се подиграваха на тялото ѝ

2010 г. Линдзи Вон не си губи времето в самосъжаление и депресия след хейтърските коментари! Вместо това тя тренира, за да си върне страхотната форма, която имаше по време на състезателната си кариера! А трудът се отплаща! В случая на Линдзи - със стегнати бедра, дупе и корем!

Тя не се притеснява да ги демонстрира в профила си в социалните мрежи. "Съдете ме, ако искате, но работих доста усилено и се погрижих за себе си! Така че ще публикувам няколко снимки по бански, защото се гордея със себе си!", пише Вон, която явно е на ваканция с близки приятелки.

По-рано тя показа и как се постига това преобразяване! Линдзи тренира дори по време на ваканцията! Така че може да обобщим - връщането в "старите дънки" става само, когато имаш воля и не си намираш извинения.

Неведнъж госпожица Вон е говорила за обидите, които получава за външния си вид, въпреки че е смятана за една от най-сексапилните спортистки. Преди няколко месеца тя сподели, че е била критикувана заради снимки по бански от ваканцията си.

"Аз съм нормален човек и понякога се прегърбвам, стомахът ми се нагъва, целулитът ми се появява на дупето или не изпълвам добре горната част на банския си... Но винаги помня как същото това тяло ми помогна да постигам удивителни неща в живота си и се гордея с това колко съм силна. Аз не нося най- малкия размер дрехи и нямам проблем с това", беше категорична Линдзи тогава.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !