Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Дизайнер направи сватбена рокля от медицински маски

отпечатай новината

22.07.2021 10:15 | Видян 1118 пъти

Дизайнер направи сватбена рокля от медицински маски

Представители на сватбената индустрия във Великобритания, пострадала сериозно заради здравната криза, отбелязаха по свой начин падането на коронавирусните ограничения, които бяха в сила в страната повече от година, пише в. "The Sun". Дизайнерът от Лондон Том Силвърууд и сватбената агенция "Hitched" са създали необичаен съвместен проект - булчинска рокля от медицински маски. За дългия до земята белоснежен тоалет са използвани общо 1500 маски, почистени по специален начин.

Британският таблоид отбелязва, че младоженците в Обединеното кралство вече могат да организират сватбени празненства с неограничен брой гости, без маски и други ограничения, предава БТА.

"Радваме се, че от днес сватбите ще се връщат в Англия без ограничения. Предвид хилядите сватби, които трябва да се проведат това лято, двойките вече могат да очакват, че дансингите ще се изпълнят отново, а снимките, пълни с усмихнати лица, ще се завърнат, след като ограниченията официално паднат", каза Сара Алард, която е сред управата на "Hitched".

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !